De opnames van 'Familie' liggen stil.
Volledig scherm
PREMIUM
De opnames van 'Familie' liggen stil. © VTM

Vlaamse tv-zenders proberen de meubelen te redden: zover reiken de gevolgen van corona op uw scherm

TV‘Blokken’, ‘Thuis’ en ‘Familie’ gaan wellicht vervroegd in zomerstop. ‘Boer Zkt. Vrouw’ trekt niet langer de wereld rond. En wie weet zien we de finales van ‘The Voice Kids’ en ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ pas in het najaar. De coronacrisis schudt ook de plannen van onze tv-zenders grondig dooreen. Wat zal u daarvan merken? Dag Allemaal ging het na. 

16 reacties

  • Stefaan Verhaegen

    4 jaar geleden
    Tijd om eens wat oudere series uit te zenden zoals mission impossible ,star trek enz... is al lang geleden dat die nog eens op tv waren
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Inderdaad, kans om te besparen op al die reizen voor verre buitenlandse opnames ! Geef ons maar minder praat-gezever en meer films en goeie oude series met gevestigde waarden van goeie oudere acteurs waarvan er ondertussen al overleden zijn zoals Dora van der Groen, Ann petersen enz...
  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Ik ga niks missen. Die brol zoals Thuis en Familie daar kijk ik nooit naar. Ook de andere programma's zijn doorgaans niet veel soeps. Moest ik alleen zijn dan vloog de TV buiten.
  • Ian Vandenbossche

    4 jaar geleden
    Oef eindelijk verlost van Thuis en Familie! Kunnen we nu terug wat meer humoristische feuilletons En echte acteurs krijgen, maar liefst niet die herhalingen van herhalingen zoals de kampioenen.
  • François THIJS

    4 jaar geleden
    Dat geeft de VRT misschien de kans om wat te sparen op het budget.