© Google Street View

Drugs en wapens gevonden bij man met enkelband die coronamaatregelen niet naleeft

De Antwerpse politie controleerde zondag een appartement aan de Leiebos in Merksem. Daar was het blijkbaar een komen en gaan van mensen, ondanks de geldende coronamaatregelen. De aanwezigen kregen een pv, maar de politie vond in het appartement ook drugs en wapens.

jtp

“De politie klopte aan en gaf aan de bewoner de uitleg over de maatregelen die in dat kader van kracht zijn”, zo zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “De personen die binnen zaten, kregen een proces-verbaal”. Daarbij ook de eigenaar van het appartement, die onder elektronisch toezicht staat en gekend is voor drugsbezit.

Op de salontafel zag de politie echter ook vouwmes liggen. Op het bed werd dan weer een niet-geladen pistool gevonden. De wapens werden in beslag genomen. Er werd een huiszoeking gedaan, waarbij nog heel wat drugs werd gevonden. Onder het deken van een bed vond de politie ook nog een geladen jachtgeweer.

De 44-jarige man werd gearresteerd. Hij werd meteen aangehouden omdat hij de voorwaarden had geschonden die de rechtbank hem eerder had opgelegd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER