Walter Damen.
Volledig scherm
Walter Damen. © BELGA

Wagner reageert op geheel karakteristieke wijze op exit, Damen: “Kris heeft goed hart getoond en mes in rug teruggekregen”

Belgisch voetbalWalter Damen betreurt dat de voetbalbond procureur Kris Wagner ontslagen heeft. De ondervoorzitter van Beerschot was door Wagner gevraagd om een website voor hulp in coronatijden te ondersteunen, maar de bond stelde zich zo vragen bij de onafhankelijkheid van Wagner. “Dit precedent kan als een boemerang naar de voetbalbond terugkomen”, zegt Damen. Wagner zelf reageert met onderstaand filmpje op geheel karakteristieke wijze.

11 reacties

  • Kevin Vandaele

    4 jaar geleden
    Als de poppetjes niet meer dansen zoals de poppenspeler het wil, dan worden ze verwijderd.
  • Jan Mertens

    4 jaar geleden
    Kan men nagaan hoelang deze twee elkaar werkelijk goed kennen? Allicht al voor het sportproces Mechelen en Beveren!
  • Patrick Delrue

    4 jaar geleden
    Dat ze bij de voetbalbond maar eens kijken wie daar allemaal rond loopt. Velen hebben belangen bij een of andere Belgische club... Er moest gewoon een reden zijn om hem te ontslaan
  • Christian Maes

    4 jaar geleden
    Er zijn ooit meer belangrijke personen dan een bondsprocureur buitengesmeten voor het eten van een spaghetti. Als Wagner in 2019 niet de slippendrager van het ploegske van Damen was geweest, zou dit initiatief nooit bestaan hebben. En als de voetbalbond dit jaar datzelfde ploegske weer niet bedient zou Wagner weer te hulp moeten schieten. Er is dus zeker sprake van belangenvermenging. Terechte beslissing dus.
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Daar gebeurd nogal iets in de voetbalwereld , hopelijk land die sport ooit met 2 voeten op moeder aarde ??? En wie houd de maatschappij draaiende , de mensen op de werkvloer en dikwijls nie echt goed betaald . Nie de voetballers . Grtz