Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Pro League schenkt 50.000 maaltijden aan Voedselbanken en roept clubs en fans op ook een bijdrage te leveren

Pro LeagueEen hartverwarmende actie. De Pro League doet een gift van 100.000 euro, waarmee 50.000 maaltijden kunnen voorzien worden, aan de Belgische Federatie van Voedselbanken. Het roept ook clubs en fans op hun steentje bij te dragen. In deze coronacrisis doen meer mensen beroep op de voedselbanken, waardoor de voorraad uitgeput raakt en de uitgaven stijgen. 

7 reacties

  • Norma De Wever

    4 jaar geleden
    De voedselbanken bevinden zich enkel in steden, op het platteland vind je die niet, zijn er hier dan geen mensen die hulp nodig hebben?
  • Nico De visser

    4 jaar geleden
    Fans nog een bijdragen leveren? Zijn ze niet beschaamd.. de spelers met hun vele miljoenen zouden wel is een royale bijdragen voor de samenleving kunnen geven.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Hallo, hoeveel verdienen die gasten , ze geven ook eens iets om hun blazoen na de vorige dagen op te blinken . Nu nog solidair zijn en sociale bijdragen betalen als een ander . Spelers en anderen die veel geld verdienen met voetbal oproepen te helpen kan ik inkomen, de supporters oproepen om ook te helpen (Deze zorgen al voor jullie riante leefstijl) , geef dan zelf een beetje meer voetbalbond .
  • Jeaninne Bonduwe

    4 jaar geleden
    En wat nog? Hebben die mannen geen schaamte om met hun riante lonen aan de gewone supporter een bijdrage te vragen??
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Nu nog RSZ bijdragen betalen zoals iedere Belg en iedere werkgever.