Minister van Financiën Alexander De Croo. (22.03.2020)
Volledig scherm
Minister van Financiën Alexander De Croo. (22.03.2020) © Photo News

Europese ministers akkoord over steunpakket van 540 miljard euro

De Europese ministers van Financiën hebben donderdagavond via een videoconferentie een akkoord bereikt over een pakket crisismaatregelen die de eerste economische schokken moeten opvangen die de coronapandemie heeft veroorzaakt. 

15 reacties

  • Stef De Vos

    4 jaar geleden
    Over de kosten verbonden aan het uitstel van betaling van hypotheek bij banken sprak hij niet. Voerde wel veel publiciteit. DS was enige krant die er één maal op haar voorpagina over berichtte. Eenmaal en alle andere media zwegen. Dat nieuws werd monddood gemaakt? Hoezo vrije pers? Net als in Weimarrepubliek van jaren dertig? De eerste burger van het land weet hiervan en forceerde ook vanuit zijn troon.
  • Joke Van Kalmthout

    4 jaar geleden
    Bruno Vermeire, geen idee waar je de wijsheid dat "ouderen in NL in vergeetputten leven als ze geen verzekering hebben", vandaan hebt, maar iedereen in Nederland heeft een (verplichte) zorgverzekering, dus ook alle ouderen.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    jean West in de VS was dat niet op 1 dag beslist maar ja je leest dat in de krant en je denkt dan dat het op 1 2 3 was. je moet de VS niet beter laten uitschijnen dan dat het is. moest het zoveel beter zijn dan was er nu niet zo veel misirie en had het land geen schulden berg die veel groter is dan alle landen in de EU samen.
  • Jan Berges

    4 jaar geleden
    USA in 1 dag ? Volgens Trump, de man die alles beter weet en alles beter zie, was er geen probleem en konden de bedrijven verder werken. Bedankt EU voor de extra steun boven de steun dat elk land reeds geeft. Zij die hier negatief kommentaar geven op de EU, ik hoop dat je dan ook de vergoeding die de EU aan u geeft dat je die weigerd.
  • Jean West

    4 jaar geleden
    En maar kritiek op de USA, daar was het op één dag beslist in Europa na weken beslist.