Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Test Aankoop vraagt supermarkten om snel opnieuw hun prijzen te verlagen

Test Aankoop roept supermarktketens op om snel hun prijzen te verlagen tot het niveau van voor de coronacrisis. De regering laat weer kortingen en promoties toe, maar het effect daarvan is volgens de consumentenorganisatie nog klein.

23 reacties

  • Stefanie van Dijk

    4 jaar geleden
    De supermarkten maken vet misbruik van de situatie, we kunnen nu toch niet even over de grens gaan voor de weekelijkse, maar geloof maar dat dat ze nog gaat opbreken zo snel we weer wel over de grens mogen!
  • Dirk Vregels

    4 jaar geleden
    Supermarkten over de grens gaan de grote winnaars worden.
  • josep duhamel

    4 jaar geleden
    laat één ding duidelijk wezen belgische supermarkten. vroeger haalde ik enkel de goedkopere dingen over de grens. als jullie voortgaan met alles duurder te maken, haal ik na de opheffing van de politiestaat ALLES over de grens
  • ANDRE VERMEULEN

    4 jaar geleden
    En online aankopen in winkels in Belgie is ook niet te doen. De meeste vragen voor verzendingskosten 50 euro en meer en dan moet ge soms nog voor 500 euro aankopen. Op de nederlandse en Duitse sites vragen ze rond de 9 euro. Dus reclame maken voor belgische winkels telt voor mij niet. Zij maken misbruik van de coronacrisis.
  • Hilde Peeters

    4 jaar geleden
    De prijs is niet verhoogd er zijn gewoon minder promo's maar ja als mensen een normale prijs moeten betalen is dat hoog. Als degene die nog steeds denken dat de wereld vergaat de stock van bepaalde goedkope producten meenemen moeten andere duurdere meenemen en gaat uw bedrag omhoog.