In de studio praat Ben tegen twee beeldschermen.
Volledig scherm
In de studio praat Ben tegen twee beeldschermen. © VRT

IN BEELD. Zo ziet ‘Blokken’ er vanaf maandag uit

tvGeen lockdown of besmettelijk virus kan Ben Crabbé (57) tegenhouden voor zijn dagelijkse afspraak ‘Blokken’. De quizmaster en de zijnen werkten een vernuftig systeem uit waarbij de kandidaten van in hun kot een gooi kunnen doen naar het prijzengeld. 

9 reacties

  • Mia De Swaef

    4 jaar geleden
    Top programma voor mensen die aan hun zetel gekluisterd zijn, om welke reden dan ook. Dit bewijst de levensduur van dit programma. Ben je geen liefhebber kies een andere zender.
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Best is om dat flauw programma meteen op te zoeken kost veel geld en trekt op niets en zeker niet als Ben probeert om te zingen.
  • Diane Van den Broeck

    4 jaar geleden
    Top idee en zo kan de quiz blijven verder gaan.
  • Louis De Borger

    4 jaar geleden
    Blokken schrijft geschiedenis ... Laat dit nu ook nog toevallig het favoriete vak zijn van Ben Crabbé, met voorsprong de allerbeste presentator van Vlaanderen. Ik kijk er alvast naar uit ...
  • Sander Clijsters

    4 jaar geleden
    Goede oplossing maar het zou wel wat professioneler mogen. Schermen beter ingewerkt in het decor. Gasten met een green screen achter hun. Dit zou ik zelfs kunnen maken. Iemand die een beetje kennis heeft zou het makkelijk kunnen maken alsof de personen er zitten.