De foto's van Elke Loots.
Volledig scherm
De foto's van Elke Loots. © Facebook

Verpleegster Elke deelt niet mis te verstane boodschap: “Wees alstublieft niet zo egoïstisch door anderen in gevaar te brengen”

Na drie weken werken op de afdeling intensieve zorgen brengt verpleegster Elke Loots een niet mis te verstane boodschap op Facebook. “Deze patiënten, allemaal een grootouder, ouder, broer, zus, zoon of dochter van iemand, zijn heel erg onstabiel en hebben daarom ook intensieve verzorging nodig.” Ze roept iedereen op om de regels te respecteren en het gezond verstand te gebruiken. Ook een andere verpleegkundige uitte haar frustratie over mensen die het nog altijd niet begrepen hebben.

121 reacties

  • Jan Delafontaine

    4 jaar geleden
    Probleem is dat echte egoisten dit zelfs niet lezen.
  • Daniel Proot

    4 jaar geleden
    Chapeau voor alle hulpverleners (verpleegkundigen, brandweer, politie, ...).
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Een vette proficiat en dikke merci voor deze idealistische zorgverleners !
  • Bill Van Mechelen

    4 jaar geleden
    Respect voor Elke. Helaas heeft de aureur van dit stuk niet dat zo goed begrepen. Het is verpleegkundige niet verpleegster.
  • Koen Van crombruggen

    4 jaar geleden
    Dat egoïsme heeft niets met de corona crisis te maken. Die egoïsten waren ervoor ook en zijn op alle vlak egoïsten. Maar wat striemen door een masker en bril laten zien is ook wat aandacht zoeken als je het mij vraagt. In de bouw en andere sectoren zijn er mensen die dat altijd op hebben heel hun carrière.