Tati en Lothar in 'Blind Getrouwd'.
Volledig scherm
PREMIUM
Tati en Lothar in 'Blind Getrouwd'. © VTM

Tati van ‘Blind Getrouwd’ weerlegt kritiek op ‘passieve’ houding: “Ik heb wél voor Lothar gevochten, elke dag zelfs”

Showbizz“Ik leerde een topkerel kennen.” Jawel, Tati (29) heeft het wel degelijk over Lothar (26), aan wie ze haar jawoord gaf in ‘Blind Getrouwd’, maar van wie ze alweer gaat scheiden. Hoe de twee maar niet tot romantiek kwamen, stoorde veel kijkers. “Ik had dankbaarder moeten zijn”, geeft Tati nu toe. En Lothar? “Ik ben m’n geloof in de liefde allesbehalve kwijt”, zegt hij in Dag Allemaal.

14 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Aan alle betweters. Leven met camera erbij kan misschien veel lastiger gebleken zijn dan eerst gedacht? Of denk je dat ze het gewoon bewust heeft verpest? Zoek eens iets op over fight flight en freeze reacties bij stress.
  • Yvan Kindt

    4 jaar geleden
    Hoe kan men zo koud en kil zijn als men meedoet aan een dergelijk programma? ik vind het een blaam voor diegene die haar uitgekozen hebben en had echt te doen met de jongen die probeerde om er het beste van te maken. Ik denk dat ik ga stoppen om naar dergelijke programma's te kijken.
  • dirk pyl

    4 jaar geleden
    Van de eerste dag apart slapen , dat was al een teken van afstand
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Als ge dat zelf gelooft? Maar dat kwam bij mij zo niet over. En ik heb niets gezien over het zogezegd "gevochten voor Lothar" integendeel. Sorry maar nu moet je niet terug krabbelen.
  • Donald Borremans

    4 jaar geleden
    Gevochten ? Niet veel van gemerkt !