Daphne Paelinck
Volledig scherm
Daphne Paelinck © Kristof Ghyselinck

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck is onverantwoord gedrag maaltijdbezorgers beu: “Opgelet voor wie eten aan huis laat brengen”

ShowbizzDaphne Paelinck (31) heeft op sociale media stevig uitgehaald naar de maaltijdbezorgers van Deliveroo. Dat zij zich niet aan de opgelegde veiligheidsmaatregelen zouden houden, stoort haar mateloos. 

3 reacties

  • Jeaninne Bonduwe

    4 jaar geleden
    Je kan toch ook bij je betrouwbare slager en in de warenhuizen kantklare maaltijden afhalen. En eigenlijk in tijden waar je toch niet buiten mag is het het ideale manier om zelf even de experimenteren om een potje te koken.
  • Geens Rik

    4 jaar geleden
    Veralgemeen de manier van één koerier niet met een heel bedrijf. Geef plaats en data wanneer dit is gebeurt zodat enkel tegen deze persoon kan opgetreden worden zonder het hele bedrijf zwart te moeten maken.
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    Ik laat sowieso geen maaltijden meer aan huis brengen. Twee redenen: 1: je weet absoluut niet wie jouw maaltijd heeft bereid. Wat ermee gebeurt van in de keuken tot op jouw bord. Wie er op de verpakking niest. En twee: de laatse keer dat ik hier wat bestelde, vond ik een fijngeknabbelde, uitgespuwde hap midden in mijn frieten. Nooit problemen gehad, nooit onbeleefd geweest, nooit gereclameerd als het veel te lang uitliep, en toch... Ik bestel NOOIT nog...