BGT/Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© BGT/Instagram

Hoe Susan Boyle 10 jaar na ‘Britain’s Got Talent’ nog steeds miljoenen verdient

ShowbizzWe leerden haar in 2009 kennen toen ze in ‘Britain’s Got Talent’ auditie deed met het lied ‘I Dreamed a Dream’ uit ‘Les Misérables’. Intussen lijkt die droom écht uitgekomen voor de Schotse Susan Boyle (59), gezien ze nog altijd muziek maakt en het afgelopen jaar liefst 2,3 miljoen euro wist te verzilveren. Bovendien timmerde Boyle niet alleen aan een glansrijke muzikale carrière, ze onderging ook een hele transformatie. Dit is haar verhaal.

3 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Maar dan moest je de knoppenduwers eens gezien hebben. Zij hadden al een vooroordeel, zo van wat een scharminkel komt hier de show verpesten. Tot de eerste noot uit haar mond kwam. Tot hiertoe heb ik nog niemand gehoord die zo zuiver zingt als zij. Zelf geen enkel vogeltje kan aan haar rieken. Andreas Bocelli verdwijnt in het niets met haar. En dan zegge dat ze een geestelijke achterstand heeft. SONY heeft zich verontschuldigt, en haalt hier nu het profijt uit. Schande.
  • Stefaan Verhaegen

    4 jaar geleden
    Verrassing , Meryl Streep zal de hoofdrol spelen. ( bron RTL boulevard op rtl4 )
  • Magda De Munck

    4 jaar geleden
    Wauw, dit is een verhaal zodat in de sprookjes 1000 en 1 nacht, wat een stem, wat een transformatie, het is haar van harte gegund.