Kevin De Bruyen kreeg van bijna elke lezer een stem achter zijn naam.
Volledig scherm
Kevin De Bruyen kreeg van bijna elke lezer een stem achter zijn naam. © HLN

8.395 HLN-lezers kozen hun beste Rode Duivels aller tijden: Kevin De Bruyne grootste stemmenkanon, geen plaats in basiself voor Jan Ceulemans

Rode DuivelsAfgelopen weekend ging HLN.be samen met jullie op zoek naar het beste België aller tijden. Een kleine 8.400 formulieren later zijn alle stemmen geteld. Voor vorst, voor vrijheid en voor recht. 

5 reacties

  • Rik Van Tillo

    4 jaar geleden
    groot gelijk Stephan , Rene was Witsel X 5, witsel had er in de jaren 80 niet in de ploeg gestaan
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Mem moet ook een verdedigende middenvelder hebben en Rene Vandereycken was op die plaats onvergelijkbaar zowel verdedigend en dan ook nog aanvallend en veel completer dan Witsel. Het is dan ook maar een stemming zonder voetbal wetenschap die komt recht uit het hart van voetbal supporters.
  • STEPHAN BRACKENIER

    4 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat Vandereycken niet geselecteerd is in het basiselftal, zelfs niet bij de invallers. Beste defensieve middenvelder met groot tactisch vermogen en dus verlengstuk van de trainer. Iemand die Vandereycken heeft zien voetballen, maar niet voor hem gestemd heeft, kent er niks van.
  • serge rene vandevelde

    4 jaar geleden
    en ja,verbiest werd weer eens vergeten,hij was de ster als "stopper bij Anderlecht en de nationale ploeg,maar dar is dan ook al zeer lang geleden.Volgens mij hoort pol gazon er nie tbij
  • eddy ceulemans

    4 jaar geleden
    Sorry maar Ludo Coeck en Enzo Scifo waren 10 keer beter dan Axel Witsen.