Anthony liet zijn aanstaande Audrey staan.
Volledig scherm
Anthony liet zijn aanstaande Audrey staan. © RTL

Pijnlijke taferelen in Waalse ‘Blind Getrouwd’: bruidegom blaast huwelijk af en vernedert aanstaande voor alle gasten

TVHet was een even bizar als ronduit pijnlijk moment in ‘Mariés au premier regard’, zoals ‘Blind Getrouwd’ onder de taalgrens heet: bruid Audrey zag haar kersverse huwelijk al uit elkaar spatten, nog voor de ceremonie goed en wel van start kon gaan. Dat had alles te maken met het compleet onverwachte besluit van haar bruidegom, die ‘nee’ zei en haar in het bijzijn van alle familieleden voor het altaar liet staan.

24 reacties

  • Alex Tas

    3 jaar geleden
    Het is gissen waarom... hij zag haar en hij vond haar uiterlijk zijn type niet? (Dan moet je al niet mee doen..) of hij heeft ondertussen iemand leren kennen?? ( maar dan had hij het vroeger al kunnen afblazen natuurlijk..)..
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Het is en blijft koppelarij. Beter dat hij zich op de laatste minuut bedenkt (wat is trouwens de echte oorzaak?) dan dat hij binnen een maad of zoveel gaat scheiden.
  • Karine Roeland

    4 jaar geleden
    Beter nu dan eerst zoals velen gratis op vakantie en dan pas zeggen dat de persoon hen niet aanstaat.
  • Verhecken Sylvio

    4 jaar geleden
    Eerst en vooral,begin dan niet aan het programma.Maar;ik kan wel begrip opbrengen voor zijn reactie.Het huwelijk wordt niet van in begin als een test gezien vind ik.Om officieel te trouwen een programma te kunnen maken,het is spottend tov de waarde van het huwelijk.Wij huwen om dan te scheiden,de waarde van huwen wordt totaal misbruikt.Hier wordt het letterlijk als een "vodje papier aanzien"
  • Patricia Simons

    4 jaar geleden
    Prachtige bruid, knappe meid, laat je maar niet intimideren. Deze bruidegom is niet voor jou bestemd. Ongetwijfeld komt de ware nog op je pad! Courage en succes, dat wens ik je van harte ❤️!
  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. “Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee
    PREMIUM
    tv

    “Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee

    Liters zeewater kreeg ze binnen, beelden van dochtertje Chams (3,5) flitsen voorbij haar ogen. “Dit is het, nu ga ik dood. En dan ben ik keihard beginnen bidden.” Nora Gharib (30) kan haar deelname aan ‘Special Forces’ nog navertellen, maar het was een kwestie van seconden daar in de woeste oceaan van Zuid-Afrika. “We waren omringd door redders, maar ‘what the fuck doe ik hier in godsnaam?’, dacht ik. ‘Is dít tv-werk?!’”