Prins Harry en Meghan Markle schenken deel opbrengst van hun huwelijk weg

De Britse prins Harry en Meghan Markle willen hun steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus. Ze hebben besloten om een deel van de opbrengst van hun huwelijk te doneren. Het gaat om 90.000 pond, omgerekend zo’n 103.000 euro.

vwh

Op 19 mei 2020 zijn prins Harry en Meghan Markle twee jaar getrouwd. Hun grote dag werd integraal uitgezonden en leverde het koppel een aardig zakcentje op. Een deel van de opbrengst van die uitzending gaat nu naar Feeding Britain, een organisatie die streeft naar gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen.

In deze coronatijd ligt de focust nog meer dan ooit op het bestrijden van hongerarmoede. Nu kunnen kinderen die in armoede leven immers de maaltijden, die ze anders op school krijgen, niet meer opeten. Het idee voor een donatie aan Feeding Britain zou volgens Hello Magazine ontstaan zijn na een gesprek tussen prins Harry en de aartsbisschop van Canterbury.

”We zijn enorm dankbaar voor deze fantastische steun. De donatie zal ervoor zorgen dat we ons werk kunnen blijven doen tot de scholen weer opengaan”, klinkt het bij het goede doel.

bekijk ook

Tiener verrast Meghan Markle met flirterige opmerking tijdens speech, en daar kan ze hartelijk om lachen

Prins Harry en Meghan Markle straal genegeerd door prins William en Kate: “Dit is niet hoe je je broer begroet!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer