Senioren thuis overvallen: twee verdachten opgepakt, derde nog steeds op de vlucht

© GVB

Drie gemaskerde mannen drongen afgelopen dinsdag de woning in Hechtel-Eksel. Ze bedreigden de twee bejaarde bewoners, maar moesten vluchten omdat de twee kranige oudjes verzet boden. Intussen heeft de politie twee verdachten opgepakt. De derde is nog steeds spoorloos.

Adm

De drie gemaskerde mannen drongen de woning dinsdagochtend binnen en eisten geld. Toen beide bewoners verzet boden raakten ze lichtgewond. Toch konden ze de drie mannen wegjagen.

Het trio vluchtte naar een nabijgelegen bos, waarna de politie Kempenland een zoekactie startte. Daarbij werden honden en een droneteam ingeschakeld, maar schijnbaar zonder resultaat.

Lokale speurders begon onder leiding van parket Limburg een onderzoek en niet zonder resultaat. Woensdag kon de politie twee verdachten oppakken. Het gaat om een 39-jarige man uit Hechtel-Eksel en een 47-jarige man uit Balen.

De twee zijn donderdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Ze zijn aangehouden. De mannen werden overgebracht naar de gevangenis, in afwachting van nader onderzoek. De derde verdachte wordt nog opgespoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen