BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Valt maandag het doek over Sporting Lokeren? “Geen nieuwe financiële middelen”

Sporting LokerenMaandag valt mogelijk het doek over Sporting Lokeren. Dan komt de club met stamnummer 282 voor bij de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde omdat er zware financiële problemen zijn en een problematisch betalingsverkeer werd vastgesteld. Het is afwachten of voorzitter Louis de Vries nog met een oplossing op de proppen komt. “Maar tot op heden is de situatie onveranderd. Er zijn geen nieuwe financiële middelen en de schulden die er al waren zijn dezelfde gebleven”, vertelt tijdelijk bewindvoerder Kris Goeman. 

6 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Heb nooit begrepen waarom Beveren, Lokeren en St Niklaas nooit een overeenkomst gevonden hebben. De banden man heeft nochtans z’n best gedaan. Vandaag zijn de drie clubs op sterven na dood!
  • Hans Oxida

    4 jaar geleden
    Absoluut één van de fijnste clubs met aangename supporters. Zonde dat ze verdwijnt terwijl sjoemelaars à la kvm gewoon mogen blijven. Het Waasland heeft ook nood aan een mooie Wase ploeg. Hopelijk mooie doorstart op lager niveau.
  • Christophe Lamon

    4 jaar geleden
    Louis, denk je dat er op pakweg Deinze of Beveren meer supporters komen dan op Lokeren ? Kijk ook maar eens hoeveel uitsupporters Lokeren telkens meeneemt op verplaatsing ? Op Roeselare hadden ze zelfs tickets te kort toen ze Lokeren moesten ontvangen. Vraag ook maar eens aan de mensen van Oostende ...
  • Luc Verstraelen

    4 jaar geleden
    Aan de supporters.Gewoon van onderaf terug beginnen.In Mechelen was en is nog steeds het moto " we doen het gewoon zelf".Jullie in Lokeren kunnen dit ook.Succes.
  • Gunther Serneels

    4 jaar geleden
    Stop er nu toch eens eindelijk met dat eindeloos rekken!Begin in 2de amateur,bedank de huidige ploeg voor bewezen(of geen bewezen) diensten.Speel met zoveel mogelijk jongens vanuit eigen jeugd en versterk de kern indien nodig met talentvolle betaalbare jongens vanuit de streek.Dat is de enige juiste oplossing en dan denk ik dat de Lokerensupporters daar zeker mee kunnen leven.