Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Rode Kruis verdeelt mondmaskers bij mensen met beperking die thuis wonen

Rode Kruis-Vlaanderen gaat pakketten met mondmaskers verdelen aan personen met een beperking, die thuis wonen. Dat doet de organisatie op vraag van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Rode Kruisvrijwilligers zullen over heel Vlaanderen zo'n 2.500 pakketten verdelen.

15 reacties

  • Simone Advocaat

    4 jaar geleden
    Bij ons zijn ze anders niet geweest ??
  • Frankie Clapdorp

    4 jaar geleden
    Mijn vriendin zit heel haar leven al in rolstoel en ze woont zelstandig alleen,en geniet van pvb ( voorheen pab) en heeft thuishulp en een persoonlijk assistente via interim en wij hebben nog niemand gezien van het rode kruis alsook niets van bericht van vaph ze woont wel in Vlaams Brabant.
  • Ticiana Geelen

    4 jaar geleden
    Komen ze op centrale verdeelpunten of aan huis? Adresgegevens via het vaph of hoe gaat dan in zijn werk,
  • Georgette Meus

    4 jaar geleden
    Lieve mensen van het Rode kruis . Wat ben ik blij dat ik dit van de mondmaskertjes hier tegen kom .Ik ben Georgette Meus 74 jaar en mijn vriend 79 jaar . Woon op het Europaplein in Munsterbilzen . Ik denk wel dat wij risicopatiënten zijn . Hart , nieren , diabetes en kan bijna niet meer stappen , zonder rollator gaat het niet meer . Ik zou jullie heel vriendelijk willen vragen of wij ook in aanmerking komen voor mondmaskertjes ? Heel veel dank en vriendelijke groeten .
  • Georgette Meus

    4 jaar geleden
    Lieve mensen van het rode kruis , ik ben ongelooflijk blij dat ik dit hier tegen kom . . Ik ben Georgettte Meus woon op het Europaplein in Munsterbilzen . Ben 74 jaar , mijn vriend 79 jaar . Wij behoren beiden tot een risicopatiënt , hart , diabetes, nieren . Ik hoop dat je ons begrijpt als wij zeggen dat wij bang zijn ? Wij zouden jullie zeer dankbaar zijn mochten wij maskertjes krijgen om ons te beschermen .Nu reeds heel veel dank indien wij in aanmerking mogen komen .