© Jef Gabriels

© Jef Gabriels

© Jef Gabriels

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

'Dodelijke afrekening' in coronatijden

Genkenaar Camille Jacobs zou op 26 april zijn nieuwe thriller ‘Dodelijke afrekening’ voorstellen. Het coronavirus stak daar een stokje voor, maar dat belette Camille niet om verder te werken en zijn boek uit te geven.

Jef Gabriels

Camille Jacobs, een creatieve zestiger, liet vorig jaar een periode van 27 jaar zakenleven achter zich en legde zich volledig toe op zijn hobby: boeken verzamelen, maar ook schrijven. Eind oktober 2019 publiceerde hij zijn eerste thriller onder de titel Wraak. Toen deelde hij al mee dat hij volop bezig was aan zijn volgend verhaal.

Dat verhaal is nu klaar en krijgt de titel Dodelijke afrekening. Een bankbediende uit het Antwerpse verhuist naar Limburg, treft in zijn kofferbak een lijk aan met een vlek in het gezicht. Het is het begin van een spannende thriller met een verrassend plot. Ook hier is voor de lezer de omgeving weer heel herkenbaar. Het verhaal speelt zich af tussen Genk en Rekem.

Camille Jacobs keek uit naar de voorstelling van zijn tweede boek. Die zou eind april plaatsvinden in de Genkse bib, maar door het coronavirus kan dat niet doorgaan. Maar geen nood: het boek is beschikbaar, zowel bij Standaard boekhandel (online) als via bol.com. Je kan het dus nu al bestellen en lezen en in oktober laten signeren, want dan vindt de afgelaste sessie plaats.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer