Deze week in 'Familie'.
Volledig scherm
Deze week in 'Familie'. © VTM

Deze week in ‘Familie’: Lars heeft een kind, maar weet het niet en Quinten grijpt weer naar de fles

TVDe realiteit van de corona-lockdown heeft de gebeurtenissen in de VTM-soap ‘Familie’ ingehaald. Na deze week moet de VTM-soap, net als ‘Thuis’, noodgedwongen stoppen. Voorlopig is het bovendien onduidelijk wanneer beide soapreeksen zullen hervatten.

4 reacties

  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Ik kijk uit gewoonte naar die soaps omdat je er ondertussen gemakkelijk je huishouden kan bij doen want je mist nooit veel. Bij familie zet ik zelfs dikwijls het geluid uit omdat ik me erger aan het geroep en geschreeuw tegen mekaar , wat weinig ontspannend is !
  • Suzanne Jansen

    4 jaar geleden
    ik kijk altijd familie en ik vind het tof met Karen van k3 ze doet het super goed
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Die "familie" zal blij zijn dat de lockdown voorbij zal zijn en bij anderen hoeven die dagelijkse huiskamer bezoekjes echt niet meer voor een tijdje. Voor iedereen iets, Rudy, als we maar wat empathie opbrengen en kan de commercie (PP) ook langzaam weer zijn intro doen. (nu) "Thuis" bekijken helpt nu ook niet direct als normale leefwereld en routine.
  • Rudy De bakker

    4 jaar geleden
    Ik ben al jaren trouwe kijker van familie, maar ik ben sinds enkele weken gestopt met kijken. Ook de kijkcijfers zijn massaal gedaald. Denk dat ze nu rond 400.000 kijkers nog hebben. Als je vergelijkt met bv " thuis" die zitten nu aan 1.700.000 kijkers. Als men bij familie begint met acteurs zoals Karen van K3, dan weet je dat het over en uit is !!!!!