Jill De Ras.
Volledig scherm
Jill De Ras. © RV

“Het is serieus slikken geweest”: camera volgt begrafenisonderneemster in ‘Helden Van Hier: Corona’

In ‘Helden Van Hier: Corona’ wordt de schijnwerper vanavond gezet op begrafenisondernemer Jill De Ras en haar collega Jurgen. Zij moeten voor het eerst een lichaam gaan ophalen in de Covid-unit van het woonzorgcentrum van Wichelen.

13 reacties

  • Jean West

    4 jaar geleden
    Het is ook slikken als je de rekening krijgt voor een begrafenis.
  • Sabine Van de Kerkhove

    4 jaar geleden
    @Jeannine, het is geen kwestie van oudjes, of baby of peuter, tiener,... het is een kwestie van hoe je met respect omgaat met "de mens" en in deze context is er weinig sprake van respect .
  • Sabien Inion

    4 jaar geleden
    Ik heb inderdaad ook opgemerkt dat mevrouw een dubbel beschermingspak aantrok, om vervolgens zonder handschoenen de veiligheidsbril aan te raken, dan haar mondmasker vanaf de buitenkant af te nemen en vervolgens met dubbel beschermingspak weer in de auto te kruipen, net als haar collega...zinloze bescherming...deze mensen zouden best een opleiding krijgen. Maar desalnietemin: respect!
  • Samantha De Jong

    4 jaar geleden
    De begrafenis ondernemers kiezen hier niet voor, das een protocol waar ze zich aan moeten houden i.v.m. Besmettingsgevaar. Kist moet direct gesloten. Een goede vriend van me is ook begrafenisondernemer, deze tijd is echt geen lachertje voor hen.
  • Jean West

    4 jaar geleden
    Het is hun beroep deze handelingen doen ze anders ook maar dan met meer respect voor de omgeving.