AP
Volledig scherm
© AP

Teambaas die Michael Schumacher liet debuteren, doet verrassende uitspraak: “Hij is niet de grootste aller tijden”

Formule 1Michael Schumacher. Voor velen de grootste Formule 1-coureur aller tijden. Met zeven wereldtitels staat hij helemaal bovenaan. Niemand werd meer wereldkampioen dan Schumi. Toch zegt Eddie Jordan, voormalig teambaas van de Duitser, in de ‘Off The Ball’-podcast dat hij Schumacher niet klasseert als de grootste aller tijden. 

5 reacties

  • Philippe Deckers

    4 jaar geleden
    elk deel van de geschiedenis heeft zijn kampioen. Fangio was ook een topper.
  • Mick Huijs

    4 jaar geleden
    Die Jordan is me toch een zeveraar! Hem wordt gevraagd naar de beste rijder niet naar wie contracten construeerde! En dan vind die Prost de allerbeste tot dat Hamilton 7x wint dan vind ie hem het beste! Geef eens een duidelijk antwoord Malloot!
  • Jurgen Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Jordan is altijd een blaaskaak geweest. Hij is nog altijd verbitterd dat Schumacher zijn team heeft verlaten na één GP. Dat heeft de Ier nooit kunnen verkroppen. En wat die clausule betreft in Schumacher zijn contracten. Dat zal best wel. Maar denk maar niet dat omdat het niet in Hamiltons contract staat, dat het niet toegepast wordt. Bottas speelt daar ook het knechtje. En vraag maar eens aan Vandoorne hoe het zat met Alonso. Vettel idem dito, Webber speelde bij RedBull de tweede viool.
  • Paul De Mol

    4 jaar geleden
    Zoals gewoonlijk bij Eddie Jordan: provocatief gewauwel. Of je de beste rijder bent, hangt toch niet af van hoe kameraadschappelijk je je opstelt bij je contract-eisen. Maar ja, zo komt Eddie weer eens in het nieuws.
  • Romain Thyssens

    4 jaar geleden
    Dat soort eisjes heeft elke topper. Ik ga ervan uit dat het bij RedBull nog niet het geval is maar ga er maar van uit dat je Max Verstappen voor geen geld van de wereld met minder materiaal naast Lewis Hamilton kan laten rijden. En Lewis zal zelfs veeeeel beter materiaal eisen (want hij heeft natuurlijk schrik van Max).