Weerman gaat viraal dankzij zijn kat.
Volledig scherm
Weerman gaat viraal dankzij zijn kat. © YouTube

Weerman gaat viraal omdat kat hem ‘helpt’ bij het thuiswerk

ShowbizzThuis werken, het kan in deze tijden voor meer mensen dan je denkt. Ook voor de Amerikaanse weerman Jeff Lyons bleek het de betere optie. En hoe! De man is plots internationaal bekend dankzij... zijn kat, Betty. 

1 reactie

  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Leuk, zouden meer mensen moeten doen!
  1. KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal
    Play
    BV

    KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal

    Zangeres Pommelien Thijs (22) zingt ‘Nu wij niet meer praten’ tijdens haar tournee in Nederland, maar had duidelijk niet verwacht dat het liedje zoveel ging losmaken bij haar fans. Wanneer Pommelien de zin “Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco (Borsato, nvdr.)?” zingt, roepen haar fans luidkeels “Nee!”. Een reactie die Pommelien niet had zien aankomen. Borsato wordt namelijk officieel vervolgd voor ontucht met een minderjarige. Ondertussen is het zinnetje een trend geworden op TikTok en dienen de fans de zangeres elk optreden van antwoord.
  2. Metejoor ziet kinderdroom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzarestaurant: “Echte bourgondiërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”
    Showbits

    Metejoor ziet kinder­droom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzares­tau­rant: “Echte bourgon­diërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”

    “Als kind droomde ik er al van om ooit iets in de horeca te doen, nu wordt die wens werkelijkheid.” Metejoor (33) is duidelijk in zijn nopjes tijdens de opening van de nieuwe vegan pizzeria Plant A Pizza in Antwerpen. Joris trekt niet zelf zijn bakkersschort aan, maar zet zijn schouders onder het horeca-project van één van zijn bandleden: “Ons doel is niet alleen om vegans aan te trekken, maar ook echte bourgondiërs zoals ik kennis te laten maken met plantaardig eten.” Wij waren er exclusief bij tijdens de opening.