Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Belg eet gezonder door coronacrisis

De Belg kookt sinds de coronacrisis meer thuis, eet meer vers fruit en groenten en heeft meer belangstelling gekregen voor tuinieren. Dat blijkt uit gegevens van marktonderzoeksbedrijf Growth for Knowledge (GfK).

4 reacties

  • Roland Peeters

    4 jaar geleden
    Tot de Hamburger tent open ging.
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Velen hebben meer tijd, dus dan kan je tijd aan andere dingen besteden. En eentje daarvan is koken. Dikwijls moet het vlug/vlug zijn en wordt "gezond" dikwijls vervangen door snelle hap. Die snelle hap hoeft niet altijd ongezond te zijn uiteraard. Maar meestal zal dit niet het geval zijn ... zeker als je in de winkel kijkt wat er allemaal voorgemaakt verkocht wordt als je aan de kassa staat ...
  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    De Belg eet gezond , tot de drive in van Mc Donalds open gaat en er een file ontstaat omdat ze het zo lang hebben moeten missen.
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Back to basics is een positief punt aan deze crisis. We hebben allemaal prachtige open keukens met kookeiland en dampkappen die op geen dampkappen meer lijken, maar de restaurants zaten steeds overvol !