© Politie Antwerpen

Antwerpse politie vindt bijna 40 gestolen fietsen en elektrische step in opslagplaats

De Antwerpse politie heeft in een opslagplaats maar liefst 36 fietsen en een elektrische step gevonden. Verschillende van die fietsen stonden geseind als gestolen. Ze werden dan ook in beslag genomen om de eigenaars te achterhalen. Twee mannen werden opgepakt.

jtp

Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum merkte één van beide mannen op in de Ommeganckstraat. “Hij werd omwille van zijn verdachte gedrag onder toezicht geplaatst. Ter hoogte van de Marinistraat maakte hij contact met een tweede man”, aldus de politie. De ene man haalde een fiets uit een fietsenrek en kreeg geld overhandigd. De fiets werd vervolgens in een opslagplaats achtergelaten.

“Omdat er een vermoeden was dat er een handeltje in gestolen fietsen werd georganiseerd, werden beide personen en de opslagplaats gecontroleerd”, klinkt het. Binnen werden 36 fietsen en een elektrische step aangetroffen. Er waren aanwijzingen van geforceerde fietssloten, verschillende fietsen stonden geseind als gestolen. In een poging de eigenaars te achterhalen werden de fietsen in beslag genomen.

De twee verdachte mannen werden ter beschikking gesteld van het parket, de ene op verdenking van fietsdiefstal en de andere op verdenking van heling.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER