‘Thuis’ en ‘Familie’ blijven op stal tot na de zomer

Eén en VTM hebben samen beslist dat er dit voorjaar geen nieuwe afleveringen van ‘Thuis’ en ‘Familie’ op antenne komen. Na de zomer keren beide soaps terug.

bpr

Vrijdag 24 april: dan kunnen de fans van Thuis en Familie dit voorjaar een laatste keer op Eén en VTM terecht voor hun dagelijkse afspraak. Door de maatregelen rond het coronavirus liggen de opnames van beide reeksen al even stil. Daardoor is de voorsprong die de productie doorgaans heeft op de uitzendingen op tv, kwijtgespeeld. En eindigen de seizoenen noodgedwongen vroeger dan verwacht.

Beide zenders beslisten nu om pas na de zomer met nieuwe afleveringen te komen. Om opnieuw een voorsprong te kunnen opbouwen, en omdat nog moet worden bekeken wanneer de opnames precies kunnen worden hervat.

LEES OOK. ‘Thuis’ en ‘Familie’ stoppen: hoe moet het nu verder?

Om dat gat op te vangen, schuift Eén met zijn gebruikelijke zendschema. Vanaf 27 april zullen de programma’s die normaal gezien na Thuis beginnen, al te zien zijn vanaf 20.15 uur. Op maandag start een nieuw seizoen van Spoed 24/7, op dinsdag het nieuwe Twee tinten grijs met Pascal Braeckman en Jan Van Eyken en op woensdag een nieuwe reeks van Dierendokters 24/7. Op donderdag tuft Wim Lybaert weer rond in De columbus.

Bij VTM neemt de heruitzending van de telenovelle Sara het slot over van Familie, met deze vrijdag al een dubbelaflevering als startoffensief.

‘Thuis’, Eén, 20.20 uur

‘Familie’, VTM, 20 uur

bekijk ook

Een trouwpartij, tranen en een plaats delict zorgen voor spanning in ‘Thuis’

Nieuwe maand, nieuwe bloopers uit ‘Thuis’: “Hoe, zitten we al in opname?!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER