Premier Sophie Wilmès
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Sophie Wilmès © Photo News

Het had meer mogen zijn, uit alle sectoren ontgoochelde reacties: “Geef ons meer duidelijkheid en perspectief”

De afbouw van de maatregelen wordt door Vlamingen uit de verschillende sectoren met gemengde gevoelens onthaald. Winkeluitbaters hebben duidelijkheid, maar willen sneller openen. Café-uitbaters en weddingplanners schreeuwen om duidelijkheid. En schooldirecteurs? Die beginnen al sponzen en dweilen te hamsteren. 

37 reacties

  • Marcus Vadis

    4 jaar geleden
    Hoe zit het met de bouw? Ik zie een bouw met Belgische arbeiders stil liggen en ernaast een bouw met Nederlandse arbeiders waar men aan het werk is!
  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    Komaan wat verwachten jullie van deze ineen geflanste regering van liberalen ?? Nu ze de absôte ma vr hebben zullen we het geweten hebben ook. Laat we ook De Crem niet vergeten , die juist een kepi en bruine laarzen mist . Binnenvallen bij mensen zonder huiszoekingsbevel is blijkbaar geen probleem, vroeger was dat huisvredebreuk .Nu kan het onder het mom van corona .
  • Rudi De Cock

    4 jaar geleden
    Mr. Van Ranst. Kunt u me uitleggen waarom een gans land van 11 miljoen inwoners moet boeten voor het gedrag van een paar duizend mensen? Kunt u me zeggen waarom een gans land moet boeten voor uw vergissingen? U wist wat er ging gebeuren als die mensen op skivakantie vertrokken tijdens de Krokusvakantie. U vond het ook niet nodig om deze mensen te testen en te isoleren als ze terugkwamen. En mw. De Block vond dat het niet meer dan een griepje was!
  • Karina Verhelst

    4 jaar geleden
    Er word een show opgevoerd
  • Eric Leysen

    4 jaar geleden
    De grote winkelketens zullen lachen met deze maatregelen. Ze verkopen alles wat in speciaalzaken niet mag. En waarom? In een kleine zaak kan zelfs beter afstand bewaard worden dan in grote. Amateurs in een ondemocratisch verkozen regering met specialisten die van geen hout nog pijlen weten maken. België is een farce.