Leden van Averroes verrasten Febe met een mooie cheque die haar dromen helpen waar te maken. © rr

Wielertoeristen Averroes verrassen Febe (7) met cheque voor prinsessenkamer

Leden van het Mechelse wielerteam Averroes verrasten Febe (7) bij haar thuis met een cheque van 500 euro. Het meisje dat ernstig ziek is, droomt van een prinsessenkamer.

svh

Zoals veel teams zamelen de mannen van Averroes, een ploeg van Mechelaars met Marokkaanse roots, ieder jaar centen in om deel te nemen aan de 1000 Kilometer voor Kom Op tegen Kanker. Maar zoals veel evenementen, gaat dat ook dat dit jaar niet door. Daarom steunen de wielertoeristen ook andere goede doelen.

“Wij waren onder de indruk van de oproep van de familie en vrienden van Febe. Daarom hebben we besloten om haar op de eerste dag van de ramadan te verrassen. We steunen graag haar droom voor een prinsessenkamer en een reis naar Eurodisney”, vertelt Hamid Riffi. Febe lijdt aan een ongeneeslijke hersentumor. Daarnaast bedeelt Averroes Cycling Team tijdens de ramadan wekelijks ook voedselpakketten aan kwetsbare gezinnen die daar nood aan hebben. “Wij werken daarvoor samen met De Lage Drempel en we krijgen er ook steun voor van lokale handelaars”, klinkt het.

www.facebook.com/averroescyclingteammechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER