Kevin Hassett, economisch adviseur van president Trump.
Volledig scherm
Kevin Hassett, economisch adviseur van president Trump. © REUTERS

Witte Huis wil zo snel mogelijk economie weer opstarten

De regering-Trump dringt er bij bedrijven op aan om hun deuren weer te openen om daarmee de economie van de Verenigde Staten een impuls te geven. Kevin Hassett, een economisch adviseur van president Donald Trump, zei vandaag dat het Witte Huis gegevens heeft waaruit blijkt dat essentiële bedrijven de afgelopen vier weken weer zijn opgestart waarbij de gevreesde verspreiding van het coronavirus uitbleef.

3 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Ik denk dat elk land voor die verscheurende beslissingen staat. Het ene land zal meer risico's nemen dan het andere. Waar is de gulden middenweg ?
  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Natuurlijk moet dat, maar overal zullen wereldwijd doden bijkomen en de wereld zal hun economie moeten starten + de doden. Hoe hard ook is deze situatie nu niet. Maar realistisch. En wereldwijd durft geen enkele politieker dat uitspreken maar is de harde realiteit. Anders gaan we trachten een vis vis te vangen om te kunnen eten.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Ze kunnen het NOG niet laten. Tegen de Gouverneurs en hun instructies opjutten. Hetzelfde stramien als enkele dagen geleden met "Liberate Virginia" en nog tee andere deelstaten. En, zoals altijd: het White House weigerde fakten te leveren, gewoon om dat ze geen hadden.