© RV

Kia-activiteiten: kerstvakantie is kerstplezier

De dienst jeugd en sport organiseert naar goede gewoonte weer KIA-activiteiten tijdens de kerstvakantie.

RV

De kleutertjes gaan spelen en ravotten in de binnenspeeltuin ’t Speelkasteel (Lommel) en maken een lekker vogelbuffet voor onze gevleugelde vriendjes.

De kinderen van het lager onderwijs zijn er als de kippen bij om de eerste film van de GhostRockers te gaan kijken in de Euroscoop (Genk). Ook zij maken lekkere vogelsnoepjes en smullen hun buikje vol tijdens een wafelenbak.

Met de tieners gaan ze de onderwaterwereld van TODI bewonderen tijdens een namiddagje snorkelen en brengen ze een bezoekje aan een groot trampolinepark Space Jump (Kerkrade). En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er op donderdag 29 en vrijdag 30 december Kerstfun georganiseerd in het voormalig gebouw ‘GSM Motorpaleis’. Elke dag van 10 tot 18 uur voorzien ze een heleboel speelplezier voor iedereen met springkastelen, workshops, optredens, lasershooting,… Ook aan de ouders is er gedacht door het voorzien van een hapje en tapje.

Geef verveling geen kans en schrijf je als de bliksem in voor deze toffe activiteiten op www.jeugdinberingen.be vanaf zaterdag 10 december om 10 uur.

Meer info? 011 43 02 30 - Dienst jeugd en sport

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer