Huisarts Glenn Boulanger
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Glenn Boulanger © Marc Gysens / Photo News

Consultatie bij huisarts zal er vanaf maandag helemaal anders uitzien

Vanaf maandag zullen we weer naar onze huisarts kunnen. Maar ‘business as usual’ wordt het zeker niet. Een consult zal enkel op afspraak mogelijk zijn, de wachtzalen zullen zo goed als leeg zijn en wellicht staat er plexiglas op het bureau van de dokter. Hoe zal een afspraak bij de huisdokter er nu precies uitzien?

20 reacties

  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Ik heb de laatste jaren nooit, anders geweten dan verplicht op afspraak bij de huisarts en zeker hier in het Antwerpse,ook al voor de gewone veiligheid buiten corona.
  • Sjonny Martero

    4 jaar geleden
    Ik heb een telefonische consultatie met de dokter in de kliniek gehad. 45 seconden. Om te zeggen dat mijn bloedonderzoek goed was en dat voor een verdere controle ik na de Corona een afspraak moet maken daarvoor. Rekening gekregen van 39 euro. Amai.
  • guido verwerft

    4 jaar geleden
    wie gaat er nu nog in de wachtzaal zitten, het is allemaal op afspraak tegenwoordig. Chapeau voor alle huisartsen en al de gezondheidsmedewerkers die allemaal klaar staan voor ons de gewone burgers
  • Maurice Berden

    4 jaar geleden
    Via digitaal loket een afspraak maken bij huisdokter of via een telefoontje is al lang ingeburgerd bij heel veel mensen en artsen. Ook gaat onze huisarts nog aan huis bij dringende gevallen of bij minder mobiele mensen. Wat is het probleem?
  • paul vdkerckhove

    4 jaar geleden
    Als mijn huisarts me niet op de traditionele wijze wil onderzoeken zelfs als ik een masker aan heb dan zoek ik een andere dokter.