PS-Kamerfractieleider Ahmed Laaouej komt vandaag met het voorstel in La Dernière Heure.
Volledig scherm
PS-Kamerfractieleider Ahmed Laaouej komt vandaag met het voorstel in La Dernière Heure. © BELGA

PS wil cheque van 200 euro geven aan 3 miljoen Belgen

BinnenlandOm de heropstart van de economie te ondersteunen wil de PS een cheque van 200 euro geven aan alle lage en middeninkomens. Dat zegt PS-Kamerfractieleider Ahmed Laaouej in La Dernière Heure. 

58 reacties

  • Filip Gillot

    4 jaar geleden
    Als de PS dat uit eigen zak gaat betalen vind ik dat een top idee, maar dat zal wel een droom zijn. De belastingbetaler zal dat wel doen.
  • luc meeus

    4 jaar geleden
    Wat een rijke partij, de PS.!
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Amerika geeft elke persoon meer dan duizend dollar. Australië geeft 750 aus dollar. Hier is het een aalmoes van 200 euro.
  • Marco di Scarpa

    4 jaar geleden
    Als iedereen maar dan ook iedereen (ook de vermogenden en grote bedrijven) verhoudingsgewijs belastingen betaalt, dan is dit zonder problemen haalbaar. Er zal zelfs overschot zijn om iedereen een minimumpensioen te geven van netto 1500€.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Sommigen zouden ze goed gebruiken, anderen hebben ze helemaal niet nodig , aan wie ga ze je dan geven, aan diegenen die volgens hun belastingaangifte weinig of geen inkomen hebben. Die gegevens zijn niks waard. Hier kan veel te veel gefoefeld worden bij de aangifte. Er worden hier miljarden aan inkomsten gemist door legale fraude, de zogenaamde optimalisatie. Waarom blijft dat bestaan ?