Lothar Callaerts uit 'Blind Getrouwd'.
Volledig scherm
PREMIUM
Lothar Callaerts uit 'Blind Getrouwd'. © RV

Sinds ‘Blind Getrouwd’ ligt Lothar goed in de markt: “Meer dan honderd berichten per dag... maar mijn hoofd staat er nog niet naar”

ShowbizzHelaas liep het huwelijk van Lothar Callaerts (26) in ‘Blind Getrouwd’ op de klippen. Toch blikt hij met een positief gevoel terug op zijn avontuur met Tati. De twee zijn nu beste vrienden. En als ‘bekende single’ wordt hij overstelpt met liefdesverklaringen. Dat vertelt hij zelf in Story.

14 reacties

  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Het is en blijft een TV programma waar in veel gemanipuleerd wordt en achteraf nog eens geknipt en geplakt voor de uitzending . Tati kwam hier niet zo goed uit maar je kent een Mens pas als je in de Echte wereld elkaar ontmoet en kennis met elkaar kan maken ! Mij moeten ze niemand onder mijn neus schuiven als ik niet zelf er op af kan stappen ?
  • Karina De smet

    4 jaar geleden
    Vond het echt een tof koppeltje , spijtig dat het niet gelukt is voor allebei. Wens hun veel geluk op gebied van de liefde! Hij is een toffe gast en zij blijft voor mij ook een toffe madam, 2 mooie mensen!
  • anja byttebier

    4 jaar geleden
    op ieder potje past een dekseltje.hij zal zijn ware liefde wel vinden .
  • Bob Fréson

    4 jaar geleden
    Kan ook niet anders, t is een toffe, spontane en eerlijke gast. Zo lopen er nog weinig rond hier. Zulke gast zal wel iedereen in zijn vriendenkring willen denk ik.
  • jos segers

    4 jaar geleden
    Elke single geraakt van het straat, gewoon massaal via de media verkondigen en je krijgt wel honderden, duizenden aanzoeken.