Adebayor pronkt graag met zijn rijkdom op Instagram.
Volledig scherm
Adebayor pronkt graag met zijn rijkdom op Instagram. © Instagram

Z’n vaderland Togo wil hij niet helpen in strijd tegen corona, maar ondertussen pronkt ‘Team Adebayor’ wel met enorme collectie luxewagens van spits

Buitenlands voetbalNiet héél tactvol. Terwijl Emmanuel Adebayor (36) recent aangaf geen cent te willen doneren aan zijn vaderland Togo in de strijd tegen corona, wordt op een Instagram-pagina die gelinkt is aan de spits flink gepronkt met zijn indrukwekkende verzameling luxewagens. Om andere te motiveren, zo klinkt het.

7 reacties

  • Eddy Van De Velde

    4 jaar geleden
    Het is zijn fout niet dat hij overbetaald is. Zou wel beter dankbaar zijn in plaats van de mensen hun ogen uit te steken.
  • frank triolet

    4 jaar geleden
    Ik geef ook niets,hij heeft groot gelijk
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Ik was ook aan het denken. Wat heeft Togo voor hem gedaan ? Anderzijds zouden vele van die overbetaalde mensen misschien toch een bijdrage kunnen leveren op een of andere manier. Maar hetzelfde geldt voor al die grote bedrijfsfamilies die hier met hun miljarden in het buitenland zitten.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Inderdaad Walter, wat heeft Togo voor hem gedaan. maar wij geven al jaren geld aan 3de wereldlanden, en wat hebben die voor ons gedaan? Dat noemen ze een beetje sociaal zijn. Zegt veel over dit figuur.
  • Walter Van Looy

    4 jaar geleden
    Togo = zijn geboorteland punt. Daar stopt het. Wat heeft z'n geboorteland voor hem gedaan ? Dat protserige is er natuurlijk lichtjaren over. Dat krijg je van mensen die alleen maar wat kunnen voetballen. Geraakt wel eens door z'n geld.