Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Artsen maken zich grote zorgen: "We moeten veel te lang wachten op uitslag van coronatest en dat is problematisch voor contacttracing”

We moeten veel te lang wachten op de resultaten van de coronatesten, dat zeggen de huisartsen. Soms moet men wel tot 5 dagen wachten en dat is veel te lang. Zeker nu de contacttracers worden ingezet. Die moeten binnen de 24 uur contact kunnen opnemen, als je in contact geweest bent met iemand die besmet is. Maar dan moet je dus wel weten wat het resultaat van de test was. Dat meldt VTM Nieuws.

5 reacties

  • maurice cock

    4 jaar geleden
    Waarom worden er geen rapid testen gebruikt. Resultaat binnen 15 minuten. Er is een test van strong step die voldoet.
  • gert maes

    4 jaar geleden
    Weeral een farce van onze politici. Gisteren Beke die zich in t zak laat zetten door de call centers en dan onder druk van externe partijen moet bijsturen om zich vervolgens triomfantelijk op de borst klopt hoe "geweldig" hij het allemaal wel niet geregeld heeft. Incompetentie ten top. Nogmaals proficiat, dit is precies het nieuwe normaal.
  • philippe dusablon

    4 jaar geleden
    was te verwachten, maar de dirigenten van het orkest hadden niet gemerkt dat er geen violen en trompetten aanwezig waren. Enkel de pianospeler was op post.
  • André Van Elslande

    4 jaar geleden
    Weeral maar half werk : dit zijn nu al meer dan anderhalve maand gewoon ! En zo moeten dan de mensen hun werk doen ! Kunnen al die senatoren en volkvertegenwoordigers van de verschillende partijen geen druk uitoefenen op hun ministers en verantwoordelijken !
  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Tegen je het resultaat van je test hebt is de situatie al zo veranderd dat het niet meer geldig is... of dat je een klein legertje mensen hebt besmet, en de mensen die jou zagen ook.