rv
Volledig scherm
© rv

Djokovic compleet gek verklaard na theorie over water, moeder Dijana: “Novak voelt zich een ‘uitverkorene’ van God”

TennisNovak Djokovic (32) heeft zich onlangs geout als een anti-vaccineerder en zijn voorliefde voor natuurproducten, spiritualiteit en zelfheling van het lichaam is geen geheim, maar nu gaat de Serviër nog een stap verder. In een livegesprek op Instagram stelt het nummer één van de wereld zonder verpinken dat het meest vervuilde water door “energetische transformatie, de kracht van het gebed en dankbaarheid in het zuiverste water kan omgezet worden”. Reacties blijven niet uit en ook zijn moeder Dijana zegt nu dat ze het niet altijd eens is met haar zoon.

28 reacties

  • Tom Van Genechten

    4 jaar geleden
    Ik ben grote tennisfan maar zo te zien is zijn succes naar zijn hoofd gestegen en heeft hij alle contact met de realiteit verloren. Net zoals onze politiekers dus.
  • Marco Maerten

    4 jaar geleden
    @Geert Van den Berghe,ik kan u vrijwel volledig bijtreden,een zeer gezond lichaam dat bv COVID 19 krijgt,zal uiteraard beter uit de ziekte komen.Maar bij een gemiddelde belg bv zal een vaccin aangewezen zijn omdat hun leefstijl doorgaans vrij ongezond is. Deze zullen dan op hun beurt een groepsimmumiteit opbouwen.
  • Jef Nagels

    4 jaar geleden
    Gelukkig heeft Novak nog het recht op een vrije mening, wat voor velen van ons niet meer kan op mainstream media of zelfs sociaalnetwerksites. Zelfs voor hen die zijn gedachtegang vreemd vinden, zal het wel duidelijk zijn dat zijn overtuiging en levensstijl hem geen windeieren gelegd hebben.
  • Bulent Demircan

    4 jaar geleden
    Vrije meningsuiting mag tegenwoordig ook al niet meer. Hij is ook een van de weinige die wakker is, hij is ervan bewust wat er allemaal afspeelt in de wereld. #fallcabal
  • Geert Van den Berghe

    4 jaar geleden
    Het lichaam is inderdaad zelfhelend. Het probleem in de moderne wereld is chronische stress/angst. Door stress wordt het immuun systeem uitgeschakeld. Hierbij gaat alle energie naar de spieren om te vluchten voor gevaar en niet naar groei en herstel. Met zo weinig mogelijk stress, positieve mindset, gezond eten, goed nachtrust houd je je immuun systeem in topconditie en hebben de meeste mensen geen vaccin nodig. Wetenschappelijk bewezen, doe research mensen.