De ploeg van VTM Nieuws.
Volledig scherm
De ploeg van VTM Nieuws. © VTM NIEUWS

‘Het Journaal’ en ‘VTM Nieuws’ zijn over coronapiek heen

TVAfgelopen weekend keken van vrijdag tot en met zondag in totaal 4.984.000 Vlamingen om 19 uur naar afleveringen van ‘Het Journaal’ of ‘VTM Nieuws’. Een week eerder waren dat er nog 5.8345.000, het laatste weekend van april ging het om 5.839.000 kijkers. Er treedt duidelijk coronavermoeidheid op bij kijkend Vlaanderen. 

9 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Ze laten een reportage zien en dan nog eens stellen ze dezelfde vragen die gesteld zijn in dat filmpje aan een expert in de studio. Mensen haken af hé.
  • Erwin Moortgat

    4 jaar geleden
    ge wordt er zo moedeloos van. En als ze dan nog iets nieuw brengen. Vb gisteren bij VTM nieuw 13h bijna identiek aan nieuws 19h bijna identiek aan de speciale update. En gestuurde vragen om de wetenschappers woorden in de mond te leggen die elk klein kind al weet. Bovendien heb heb je dan nog Corona helden van hier , waarin zelfs burgemeesters en politiekers als helden worden afgeschiderd
  • Philippe Corthout

    4 jaar geleden
    Marc Breugelmans, probleem is vaak dat men vragen stelt die duidelijk moeten zijn voor iedereen (ook al zijn veel zaken de logica zelve, er zijn er altijd wel een hele hoop die je bijna de pap in de mond moet geven. Ook met die kijkers moet men rekening houden).
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Op VRT al eens gekeken? Ze moeten en ze zullen nieuws geven tot bijna 20 uur, altijd over hetzelfde. Vandaag Van Ranst over het volk in de winkels. Hij is toch een viroloog?
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Ik luister om 8 uur even naar het nieuws op de radio en voor de rest, nada. Ofwel zeggen ze hetzelfde ofwel stellen ze vragen.