Club kampioen? Wie stijgt en zakt? En wat met de play-offs? Croonen: “We hebben een stap vooruit gezet, maar we zijn er nog niet”

Jupiler Pro LeagueNadat de werkgroep vandaag een laatste keer samen zat rond de afloop van de huidige competitie en de start van de volgende, zijn die ideeën vanavond voorgelegd aan de Raad van Bestuur van de Pro League. Even voor de klok van tien zat de vergadering erop, Peter Croonen zit als voorzitter later op de avond en morgenvroeg nog verder samen met het management van de Pro League. Hij kijkt -voorzichtig- positief naar een mogelijke uitkomst vrijdag.

9 reacties

  • Frans Huygen

    4 jaar geleden
    wat gaat er nog voor de rechtbank uit gevochten worden steigers dalers europees voetbal ,hopelijk kan het volgend seizoen ooit van start gaan ?
  • Noel De Bruyckere

    4 jaar geleden
    in Nederland waren nog 3 ploegen in de running voor de titel daarom heeft men de competitie nietig verklaard .hier kan niemand Brugge nog inhalen .de afstand na halvering der punten (diefstal)van 8 zal nog groter worden.stop AUB met die PLay offs want dat is flauwekul in het leven geroepen door verliezende panikeurs.
  • sus Beysen

    4 jaar geleden
    In Nederland DURVEN ze knopen doorhakken,hier is het zoals de politiek
  • David Jansen

    4 jaar geleden
    Als de burgemeester van Leuven niet achter de wedstrijd tegen Beerschot staat kan deze niet gespeeld worden, dat ze dan forfait geven (forfaituitslag, Beerschot wint). Als het niet lukt voldoende politie op te been te krijgen voor deze ene match, waar halen ze dan de nodige politie mochten ze in 1a aantreden?
  • Rudi Bollaerts

    4 jaar geleden
    Zal wel een beslissing op z'n Belgisch zijn veel bla bla en geen oplossing ,sommige leden blijven achter die play-offs staan voor mij is het geen meerwaarde en Belgische ploegen rouwen er niet om als ze na nieuwjaar uit de Europese competities liggen want dan staan die play-offs voor de deur en het enigste wat og belangrijk is de vetpotten van de CL al de rest zijn peanuts