Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © PE

Lange file op Antwerpse ring na ongeval net voorbij Kennedytunnel

Op de Antwerpse ring richting Gent staat vanochtend in alle vroegte al acht kilometer file na een aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen net voorbij de Kennedytunnel. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Twee van de drie rijstroken waren een tijd versperd en het ging er sowieso al om versmalde rijstroken vanwege werkzaamheden.

7 reacties

  • imke de meester

    4 jaar geleden
    de lockdown is versoepeld en de accidenten beginnen terug.
  • Bart Vandezande

    4 jaar geleden
    Er komen veel te veel wagens net voor de tunnel op de ring en rijden zo snel mogelijk naar het 3de vak , om dan snel na de tunnel er weer af te rijden .
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Max 30 km van maken dan heb je geen ernstige ongevallen meer en de kassa rinkel goed voor de staatskas.
  • Stephan Priem

    4 jaar geleden
    Om te beginnen is de aangegeven snelheid van 70 Km/Hr een lachertje, er wordt pas afgeremd juist voor de tunnel en eens in de tunnel gaat de snelheid opnieuw omhoog. Het enige dat deze miserie kan oplossen zijn doorgedreven snelheidscontroles én afstandscontroles voor vrachtwagens maar ik vrees dat dit enkel weggelegd is voor Utopia.
  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    Versoepeling van de lockdown en er zit weer véél te véél volk op de baan. Blijf toch zo veel als mogelijk van thuis uit werken en als je toch de baan op moet: openbaar vervoer of carpoolen. Files = stress = onoplettendheid = nog meer ongelukken.