Start het voetbal in België wél met fans? Bayat: “Een papa en zijn zoon kunnen zo naast elkaar zitten”

Jupiler Pro LeagueVoor Marc Degryse was de herstart van de Bundesliga achter gesloten deuren een tegenvaller en ook Mehdi Bayat werd er duidelijk niet wild van. De bondsvoorzitter onderzoekt of het in België toch niet kan mét een beperkt aantal fans, wanneer onze competitie in augustus zich weer op gang trekt. Verschillende van onze clubs zijn al voorstander.

6 reacties

  • FRANK BERTELS

    4 jaar geleden
    Bayat het is aan de kbvb om de tweede finale match te organiseren dit is niet aan de clubs . De clubd moeten maar horen bij de regering wat mogelijk is. Je lacht ze gewoon uit Het zegt alles eigenlijk
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Geen idee wie deze man is en wat hij al gedaan heeft voor het voetbal ... maar 1 ding is duidelijk ... er moet geld binnenkomen. Dat is het enige dat telt blijkbaar. Als er een 2de golf komt wat dan ... en de vraag is n evengoed in een glazen bol kijken, het zegt toch niks. Hij mag al blij zijn als er al wedstrijden gespeeld worden ... en hoe je het draait of keert: voetbal is NIET essentieel
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Er zijn belangrijker zaken dan voetbal die moeten kunnen herstarten. Maar voetbal heeft al heel lang de twijfelachtige eer om bevoordeeld te worden . Als ze mogen starten dan met de dezelfde loonvoorwaarden dan een andere werknemer en dat ze alle bijkomende kosten zelf betalen. Voetbal is een geld feest gesponsord door de werkende burger.
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Bayat vergeet wel de spelers die voortdurend met elkaar in contact komen en zo besmet kunnen raken. Supporters zou evt gaan als er voldoende plaats ts is.
  • Veerle De cock

    4 jaar geleden
    Dat is goed nieuws hopenlijk luisteren de (virologen en experts ) en verstandige ernaar