Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eerste klinische tests met potentieel coronavaccin Universiteit Oxford “verlopen goed”: zo gaat het in zijn werk

De eerste klinische tests van de Universiteit van Oxford met een potentieel vaccin tegen het nieuwe coronavirus “verlopen goed”. Dat heeft de Britse staatssecretaris voor het bedrijfsleven Alok Sharma zondag gezegd tijdens de dagelijkse briefing over het virus.

7 reacties

  • Gert De Vries

    4 jaar geleden
    "Ons lichaam denkt dat het antistoffen moet aanmaken tegen de eiwitten die het virus toelaten om in onze cellen binnen te dringen." Wetend dat een ontstekingsreactie een samenspel is van eiwitten met cellen in het bloed en cellen van de vaatwand, zal je maar tegenkomen dat die eiwitten die het virus toelaten om in onze cellen binnendringen erg gelijken op andere eiwitten in uw lichaam... waartegen dan foutief ook antistoffen worden aangemaakt door uw lichaam... auto-immuunreactie
  • Juliette Francois

    4 jaar geleden
    Dan geven ze ons hoop en dan weer niet. En zo gaat het al maanden aan een stuk...
  • Tania Dedycker

    4 jaar geleden
    Vaccin van de Mexicaanse griep.... was ook goed . Tot er een stijging van Narcolepsie en ADDD kwam bij kids van 2010. Regering rept er met geen woord over ze. Terwijl Nederland dit erkent en een schadevergoeding betaalt. Pas maar op met een snel vaccin.
  • Jurgen Vermaut

    4 jaar geleden
    Ik keijg het op mijn heupen als ze zeggen de rest van de wereld wordt niet vergeten. Deel het dan met alle regeringen en bedrijven zodat iedereen het kan produceren op korte termijn. Anders betaald Maggie weer veel te veel, dat voel je nu al aankomen.
  • Medard Albrechts

    4 jaar geleden
    eerst zien en dan geloven, zei de blinde, enne als het er dan toch komt en goed is, geef dan de formule aan meerdere pharmaceuticals dan kunnen ze nog meer aanmaken tegelijkertijd, en aan dezelfde prijs als het griep vaccin