Het Koninklijk Paleis verspreidde eerder deze week enkele foto's van een joggende  kroonprinses. Onder de naam 'Elisabeth de Brabant' verscheen ze samen met medeleerlingen in de lijst van afgestudeerden van de 'Class of 2020'.
Volledig scherm
Het Koninklijk Paleis verspreidde eerder deze week enkele foto's van een joggende kroonprinses. Onder de naam 'Elisabeth de Brabant' verscheen ze samen met medeleerlingen in de lijst van afgestudeerden van de 'Class of 2020'. © RV - Screenshot YouTube

Kroonprinses Elisabeth treedt toe tot ‘Class of 2020' en is officieel afgestudeerd in het middelbaar

Kroonprinses Elisabeth is officieel afgestudeerd in het middelbaar onderwijs. Haar naam kwam vandaag voor in de online afstudeerceremonie van het United World College, het internaat in Wales waar de oudste dochter (18) van Filip en Mathilde de afgelopen twee jaar studeerde.

14 reacties

  • frank willems

    4 jaar geleden
    Hoe of wat maakt niks uit , ik hoop voor haar dat ze een man of vrouw neemt die van wanten weet , sociaal en economisch .
  • Monique Van Herck

    4 jaar geleden
    Allee weeral zoveel jaloezie .
  • Jan Deblaere

    4 jaar geleden
    Het stoort mij dat er "de Brabant" staat. Waarom niet "van" of "von" ? Dgl missers zijn koren op de molen van anti-monarchisten maar zelfs als royalist stoor ik mij daar aan. Is er werkelijk niemand op het paleis die oog heeft voor details ? Het zijn nochtans de details die het verschil maken.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Een hele prestatie - en dan nog 2500 euro per dag erbij - zo'n 900.000 euro per jaar. Een heel succesvol meisje.
  • Fleur Blom

    4 jaar geleden
    Proficiat!