PVDA-fractieleider Jos D'Haese.
Volledig scherm
PVDA-fractieleider Jos D'Haese. © Photo News

PVDA vraagt onderzoekscommissie naar aanpak coronacrisis in woonzorgcentra

Oppositiepartij PVDA wil dat er in het Vlaams Parlement een onderzoekscommissie komt naar de aanpak van de coronacrisis in de woonzorgcentra. De partij heeft daarvoor een motie ingediend. Volgens fractieleider Jos D'Haese waren de maatregelen van de regering "too little, too late". 

11 reacties

  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    anna vandenberg, misschien dat u dan kan uitleggen waarom mijn zus, die werkzaam is in een Vlaams woonzorgcentrum en hun bewoners pas 2 weken geleden getest zijn op het Covid virus.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Ze hadden toch al eerste testen om de bewoners en zorgverleners van WZC te testen, nog voor er voldoende testen waren om mensen te testen die zich aanmelden op spoed. Hetgeen Mertens doet is altijd beter eigen volk eerst.
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Mijn moeder was uitsterd tevreden in haar WZC, wat deze Corona regering De WZC opgelegd heeft mag onderzocht worden, voor alle duidelijkheid, ben geen communist.
  • Yolande De Fyn

    4 jaar geleden
    Ik ben geen fan van de PVDA maar sta wel achter hun idee en hoop dat dit hen lukt
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Typisch voor een partij als de PVDA, roepen als het te laad is. En mogen er in firma's die mondmaskers hadden kunnen en mogen maken over uren gedaan worden?