Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Opnieuw heerlijk lenteweer met temperaturen tot 25 graden. Het blijft nog de hele week warm en zonnig

Het wordt vandaag warm en zonnig met enkele hoge of middelhoge wolkenvelden. Aan zee en op de Ardense hoogvlakten wordt het 19 of 20 graden, in het westen en het centrum van het land tot 24 of 25 graden. Dat meldt het KMI.

2 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Wij zouden beter van die wolken gebruik maken om het te laten regene. In China en Japan sturen ze vliegtuigjes de lucht in om deze wolken te vangen om het land van regen voorzien. of voor een zonnetje te hebben als het olympische spelen zijn. Waarom het zelfde niet doen om het land te besproeien en de regentonnen te vullen. Te overpeinzen he. De boeren zouden gelukkig zijn.
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Alle weerberichten voorspellen tot 10 juni geen druppel regen. Ook dit nog! Ik heb 110 coniferen geplant 10 jaar geleden en moet dit jaar de laatste 20 wegdoen. Volledig rost bruin en door het uitgraven met wortel en al zag ik dat de grond 50 cm diep gewoon kurkdroog was en stoffig net zoals cement . 500 euro aan coniferen naar het containerpark. Ik kan toch geen bomen en hagen water gaan beginnen geven. Heb nu een laurierhaag en die staan al 6 jaar mooi groen. Benieuwd of deze het houden.