Mehdi Bayat.
Volledig scherm
Mehdi Bayat. © BELGA

Pro League spreekt steun uit aan Mehdi Bayat na ‘nieuwe bom’: “Heeft zich altijd geëngageerd voor belang Belgisch voetbal”

Belgisch voetbalDe Pro League, de vereniging van Belgische profclubs, spreekt in een persbericht zijn steun aan Mehdi Bayat, de voorzitter van de Belgische voetbalbond en Sporting Charleroi. Vanmorgen kon u al lezen dat er een nieuwe bom gedropt werd boven de Pro League en de Belgische voetbalbond en dat Antwerp bij de bond en de UEFA ook de dubbele rol van bonds­preses Mehdi Bayat wil aanklagen.

17 reacties

  • Sam Valkenborgs

    4 jaar geleden
    Al geeft Bayat elke jaar geld uit zijn eigen aan Broederlijk Delen, een voorzitter van Charleroi kan geen bondsvoorzitter zijn want je hebt geen garantie op partijdigheid. Hij zou dit al zelf ook moeten weten.
  • Georges Aerts

    4 jaar geleden
    Tijd om die boel op te kuisen en alle ploegen gewoon één stem te geven eerlijk verdeeld.
  • DIRK SPRANGERS

    4 jaar geleden
    Wel mijnheer Kneepkens,het feit dat Roland zich er mee moeit is toch wel heel duidelijk omdat het er zwaar fout aan toe gaat. Wie dat niet ziet als je alle beslissingen wat volgt,is stekeblind.
  • Luc Ceulemans

    4 jaar geleden
    Het is één grote pot van belangenvermenging. Het verbaasd me dat die dwazerikken zichzelf nog serieus kunnen nemen.
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Maakt niet uit hoe hij zich gedraagt, stop gewoon met die dubbele functies. De bond is gewoon oubollig net als onze politiek en rara 1 minister heeft ook verschillende postjes.