Christine Mussche.
Volledig scherm
Christine Mussche. © Photo News

Advocaat van vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen: “Hij kent hun identiteit al meer dan twee jaar”

ShowbizzNa meer dan tweeëneenhalf jaar onderzoek wegens belaging en elektronische overlast wil het parket van Mechelen televisiemaker Bart De Pauw (52) voor de rechtbank slepen. Dat bevestigen ons meerdere bronnen. “Ik ben klaar voor mijn proces”, zegt De Pauw. Gerechtsexpert Faroek Özgünes van VTM NIEUWS benadrukt dat het echter nog niet zeker is dat het zo ver zal komen. Daarover moet de raadkamer begin september definitief beslissen. Bart De Pauw zal nu te weten komen wie er achter de anonieme klachten aan zijn adres zit, maar volgens Christine Mussche, advocate van de tegenpartij, kent De Pauw hun identiteit al.

92 reacties

  • KITTY VAN DEN BOSSCHE

    3 jaar geleden
    Toppunt van hypocrisie hier:arme Bart & de “anonieme” vrouwen zijn schuldig?! Wel de dames blijken allen bekende actrices waar hij mee samenwerkte te zijn, dus geen aandacht/of golddiggers zoals hij ze afschilderde. Moesten het onbekende, jonge dames geweest zijn was het zeker “hun schuld”, en sinds wanneer is (porno)stalking niet zo erg?! Zal uw vrouw of dochter maar zijn! Een goed komiek&ACTEUR ja, maar walgelijke praktijken. Mannelijke tv-goden mogen alles, want ze zijn zo tof op tv :-/
  • Dirk Delaere

    4 jaar geleden
    Dat iemand van beroep komedie maakt, is geen garantie dat hij ook een leuk persoon is! Laten we het proces afwachten.
  • walter De Witte

    4 jaar geleden
    Of Bart nu schuldig is of niet, hij is intussen al enorm gestraft. Zowel hij als zijn familie hebben een ongemen aanval in de publiciteit moeten verdragen met zeer zware financiële gevolgen. Hij heeft dan ook alle recht te weten wat ze allemaal verteld hebben over hem. Eindelijk kan hij zich verdedigen en eindelijk zullen de vrouwen ook in de publiciteit komen. Het is makkelijk uw gal te spuwen vanachter een masker.
  • Mike Depreeu

    4 jaar geleden
    Acteren kan hij als de beste.. zal de rechter wel om de tuin kunnen leiden. Vuilaard
  • Jan Van de Velde

    4 jaar geleden
    J. Deketel: De schaamte waarover u het hebt, geldt eerder voor de aangifte van het misdrijf dan voor het openbaar debat op tegenspraak voor de rechter. De feiten die vervolgd worden, staan alle uitvoerig vermeld in de akte van beschuldiging die publiek wordt voorgelezen bij de aanvang van het debat. Hun schaamte zou daar al veel te laat komen om de door u gevreesde gevolgen of een uitspraak over de schuld tegen te houden.