rv
Volledig scherm
© rv

Kan je quarantaine nog idealer doorbrengen? De droomvilla waarin Djokovic in Marbella leeft

Time OutNovak Djokovic (33) staat dan wel pas 23ste in de vrijdag door Forbes uitgebrachte top 100 van best betaalde sporters, hij is wel de tennisser die met 143 miljoen dollar (129 miljoen euro) al het meeste prijzengeld ooit bij elkaar gespeeld heeft. Een luxueuze villa in het exclusieve Marbella, waar Djokovic de lockdown doorbrengt, kon er dus wel even af. Recente beelden tonen de weelde waarin de Serviër met zijn vrouw Jelena en kinderen Stefan (5) en Tara (2) leeft.

11 reacties

  • Wilfried Ingels

    4 jaar geleden
    Voor mij mag hij dat geld verdienen maar het mag gerust wat minder zijn als je weet dat miljoenen mensen in armoede leven en van honger om komen.Denken die daar ook eens aan.Ik denk het niet.Als je van een miljonair iets moet krijgen hou U vast want ze weten altijd wel iets om niet te moeten betalen.Zelf meegemaakt.
  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    Hij betaalt dus 0,0% inkomstenbelastingen en voor al de rest zal hij ook wel de nodige constructies via off shore schijnbedrijfjes of postbusfirma’s opgezet hebben. Zoniet zou hij in al die landen ook fiks moeten afdokken. Geen wonder dat die breed lacht. En sommigen hier vinden dat dus “normaal”?! Goed, betalen jullie dan maar de toekomstige Corona belastingen met de... glimlach, i.p.v. dit soort types.
  • Alain Deurwaerder

    4 jaar geleden
    Oh ja, we leven nu 1x in zo n tijd en ik zeg altijd, de persoon die zegt dat tnie zo is liegt nl, zouden we allemaal Nie tzelfde doen als hij moesten wij ook zoveel verdienen.., juist idd.., merci
  • Chris Van den Eede

    4 jaar geleden
    Vinden we dat nu normaal? Ongelijkheid? Welke bijdrage levert een tennisser, voetballer ed aan de economie en ze betalen amper belastingen. En wij maar als werknemer 13.7% aan sociale zekerheid en dan nog eens tot 55% aan de belastingen voor we ons loon zien en als je dat dan spaart riskeer je ook nog eens vermogensbelasting op iets waarop je al blauw belast bent.
  • jos De Decker

    4 jaar geleden
    Waarom moet die zo veel verdienen om op een balleke te slaan, terwijl de helft van de wereld in armoede leeft ?