Het vakantiecomplex in het Portugese Praia da Luz waar Madeleine McCann in 2007 verdween.
Volledig scherm
Het vakantiecomplex in het Portugese Praia da Luz waar Madeleine McCann in 2007 verdween. © AP

Portugese politie is mogelijke medeplichtige van Christian Brückner op het spoor in zaak-Maddie McCann

De Portugese politie is een ex-medewerker op het spoor van het vakantiedomein waar de familie McCann in 2007 verbleef toen dochtertje Maddie daar verdween. De man wordt verdacht van medeplichtigheid in de zaak-Maddie McCann. Hij had de avond voor de verdwijning van de Britse kleuter verscheidene keren contact met de Duitse hoofdverdachte Christian Brückner, meldt VRT NWS.

12 reacties

  • heidemarie verstrepen

    4 jaar geleden
    heel veel sterkte en liefde voor de ouders van Madeleine
  • Sven Verfaillie

    4 jaar geleden
    Hoop voor de ouders dat dit idd opgelost geraakt. Ik mag er niet aan denken moest dit met mijn kind gebeuren. Niets valt dit goed te praten maar aan de andere kant zou ik ook men kinderen van die leeftijd niet alleen laten om te gaan eten.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Ongelooflijk hoe sommigen het lijden van die ouders, die hun kind verliezen nog vergroten door hen te beschuldigen hun dochtertje gedood te hebben. Zouden die ouders dan 13 jaar lang blijven aandringen om toch een spoor van Maddie te vinden? Zouden jullie zich niet schamen om zulk een denkspoor te verzinnen.
  • RIET HEIRMAN

    4 jaar geleden
    ik denk dat we er vrij zeker van mogen zijn dat ze nu aan het juiste adres zijn. Het gaat mijn woorden te boven hoe de ouders van Mady ooit aan de schandpaal zijn genageld, ik zou in hun plaats klacht indienen tegen al de media die hieraan hebben meegewerkt, en het geld doneren aan een goed doel. Waarom heeft dat in 's hemelsnaam zo lang geduurd.
  • Eduard Deflandre

    4 jaar geleden
    De politie in Portugal had toch een groot Pink Panther gehalte, inspector Clouseau moet daar ook aanwezig zijn geweest. Ouders verdenken, in plaats van alle verdachte figuren minstens grondig na te gaan. Ego boven verstand, en wie bepaalt wie bekwaam is.