Tesla Model Y.
Volledig scherm
Tesla Model Y. © Tesla

Tesla's Model Y heeft lakproblemen, maar wie klaagt mag een jaar lang geen Tesla meer kopen

Kopers van de nieuwe Tesla Model Y klagen over lakschade. Maar wanneer ze hun auto willen inleveren, dreigt Tesla sancties op te leggen: een clausule stelt de fabrikant in staat kopers een jaar lang geen gelijkwaardige Tesla te leveren.

20 reacties

  • Willy VDH

    4 jaar geleden
    Vette kluif voor de advocaten en rechtbank, en Tesla liefhebbers zullen nu wel 2X nadenken eer ze zo'n overprijst plastiek ding kopen. Het is wel een fijn stukje techniek en software maar dat is dan ook alles.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Zo'n mankementen anno 2020 kan gewoon niet, wagens die naar de 100000€ gaan, dit bewijst dat Tesla qua ervaring nergens staat en zo is het ook met de rest van de wagen gesteld.
  • Stefaan Manssens

    4 jaar geleden
    De verkoop van Tesla wordt enkel in leven gehouden door oversubsïering van de overheid.
  • wesley christiaens

    4 jaar geleden
    @ mr Tamsyn: wanneer er schade aan de wagen is word dit normaal wel gratis in orde gebracht.
  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Laat ze maar Tesla's kopen, op 2dehands staat het vol, en ze verliezen 10000€ per jaar aan waarde, Tesla's dienen enkel om Musk zijn buiten verblijf op Mars te financieren, want groen zijn ze niet. Ondertussen blijkt ook dat de Boringcompany, 1 grote flop is, een excuus om geld in te zamelen voor Mars. En ik kon wel mijn wagen inwisselen bij een andere constructeur toen ze gemist hadden van interieur, sommigen gaan hier onwaarheden uit.