Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. 99 nieuwe besmettingen met coronavirus, 23 opnames in het ziekenhuis - Nu meer dan miljoen testen afgenomen

De dagelijkse cijfers over de corona-epidemie ogen vandaag op alle vlakken positiever dan gisteren. Met 99 nieuwe vastgestelde besmettingen in de afgelopen 24 uur daalt dat cijfer licht (108 gisteren), en ook het aantal ziekenhuisopnames is weer wat gezakt: 23 tegenover 32 nieuwe patiënten gisteren. Er stierven tot slot ook licht minder mensen dan gisteren: 8 tegenover gisteren 10, maar voor de tweede keer deze week zijn er geen sterftecijfers beschikbaar voor de Vlaamse woonzorgcentra.

30 reacties

  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Misschien moeten we veel van deze nieuwe besmettingen "opdragen" aan ieder die mee opstapt in een betoging afgelopen week, en aan elke autoriteit die de mogelijk had om dit te verbieden (door simpelweg de voorschriften toe te passen), doch dit niet deed?
  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Wanneer je buiten komt en je ziet het verschil met 1 maand geleden komt mij nu over dat veel mensen terug acteren als voor de corona lock down. Ik vermoed en zeker met de aankomende reizen we dit gaan beklagen wanneer het kouder wordt in de herfst. Dan zoals altijd komen griep en nu corona terug hun ding doen en vermoed het VEEL zwaarder kan zijn door onze houding die we voorheen uitgevoerd hebben. 15.000 betogers in Brussel? Feestje 30 man in tuin kan niet?
  • Peter Knaap

    4 jaar geleden
    Verplicht laten testen zoals alcoholtest en drugtest. Die zich niet aan de regels houden. Mensen die dan gaan zijn samenscholen en positief testen zwaar laten betalen. Het zijn die onze volksgezondheid geld kosten.
  • Willy Duflou

    4 jaar geleden
    Nog meer betogen toelaten en het komt zeker in orde ,daar moet ik geen professor voor zijn .
  • Peter Van De voorde

    4 jaar geleden
    Hier 99 nieuwe besmettingen en alles is ok , in China 54 besmettingen en ze worden daar zot.