Zo zal ‘Tomorrowland in je hof’ eruitzien

Tomorrowland heeft de line-up voor zijn digitale editie van deze zomer, die de naam Tomorrowland Around the World krijgt, bekendgemaakt. Grote namen als David Guetta, Armin van Buuren, Tiësto, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner en natuurlijk ook Dimitri Vegas & Like Mike staan op de affiche.

lydh

“We hebben met opzet nog geen livestreams gedaan, omdat we willen dat dit heel speciaal wordt”, laat Dimitri Vegas weten. “Het is werkelijk een meeslepende en unieke ervaring die ieders verwachtingen overtreft als je de term ‘virtueel festival’ hoort. Mensen zijn niet klaar voor wat ze gaan zien. Wij kunnen niet wachten!”

Het dancefestival dat normaal gezien plaatsvindt in Boom, laat ook in een filmpje zien wat de virtuele bezoekers allemaal mogen verwachten van het onlinefestival dat op zaterdag 25 en zondag 26 juli plaatsvindt.

Het creatieve team van het festival heeft naast gekende ook nieuwe podia gedigitaliseerd. Het gaat in totaal om acht podia, waaronder een gloednieuwe mainstage. De organisatoren beloven ook spectaculaire speciale effecten en verbazingwekkende 3D-technology.

Een dagticket kost 12,50 euro, een weekendticket 20 euro. De ticketverkoop start op donderdag 18 juni via tomorrowland.com.

LEES OOK: Tomorrowland bouwt samen met Marc Coucke vakantiedorp in Durbuy

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER